Avonturenpark Hellendoorn!

Vanwege groot succes de vorige keer, organiseren wij dit jaar weer een Kinderdag!
 
Deze dag is bedoeld voor kinderen die niet op vakantie kunnen en voor wie een leuk dagje uit niet vanzelfsprekend is. Om ook deze kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen, organiseren wij voor hen een dagje uit en nemen wij hen op 2 juli a.s. mee naar Avanturenpark Hellendoorn om er een onvergetelijke dag van te maken. Hiervoor doen we een beroep op jou.

Wil jij hier een bijdrage aan leveren?
Voor € 25,- sponsor jij een kind en zorg je ervoor dat hij/zij ook een leuke zomeractiviteit heeft. Hoe leuk zou het zijn als ook deze kinderen met enthousiaste verhalen na de zomervakantie weer op school kunnen komen? Dus doe mee, steun ons en geef met uw bijdrage een lach cadeau!

Doe een lach cadeau
Klik op onderstaande knop en doneer direct 25,00 euro. Wij kunnen niet wachten om dankzij uw bijdrage de kinderen op 2 juli a.s. te ontvangen en er een knallend feest van te maken! Via onderstaand formulier kunt u uw bijdrage naar ons overmaken. Heel erg bedankt alvast!

Velden zijn optioneel.

Uiteraard mag je ook een ander bedrag (meerdere kinderen) sponsoren. In dat geval graag jouw overboeking doen naar bankrekening nummer: NL44 RABO 01 70 77 51 35 t.n.v. Lions Heerenveen tweepuntnul o.v.v. Kinderdag. Wil je een factuur ontvangen? Stuur dan een mail naar heerenveen.tweepuntnul@lions.nl. Wij zorgen er dan voor dat je een factuur ontvangt. Wij stellen jouw bijdrage zeer op prijs!