Wie wij zijn

Wij zijn een gevarieerde club van denkers en doeners, van jong en meer ervaren, van man en vrouw. Onze samenstelling is van belang voor ons succes. Het verder uitbouwen van onze club gaat in weloverwogen stappen. Met behulp van ons profiel (wie zijn wij) weten we de juiste mensen te bereiken en aan ons te binden.

Dennis Klaster

Dennis Klaster

Naast eigenaar van PUUR, IJs en Chocolade en als sportmanager zet ik me graag in voor anderen. Naast bestuurstaken past het lidmaatschap bij deze Lions club me uitstekend en geeft het me veel energie.

Desirée Cuperus - Krol

Desirée Cuperus - Krol

Mensen, daar werk ik graag voor en mee. Het verschil maken voor die ene persoon of voor een hele groep mensen met een bijzondere vraag.  Zowel binnen mijn werk als ook daar buiten. Daarom passen zowel onze enthousiaste Lions club als ook mijn werk als directeur revalidatie & advies bij Koninklijke Visio mij zo goed. Verder vooral zeilend genietend op het water.

Eric Dijkstra

Eric Dijkstra

Als algemeen directeur bij  SENS InstoRetail een druk en reizend bestaan naast ons gezin met 4 kinderen, maar daarnaast ook volop genietend van de geneugten van het leven. Heb me altijd voorgenomen om naast mijn werk mijzelf ook voor maatschappelijke doeleinden in te zetten, dit doe ik bij de leukste voetbalclub van Heerenveen, de Heerenveense Boys, maar zit ook in de ouderraad van het Bornego college. De activiteiten van de Lions 2.0 sluiten uitstekend bij mijn ambities aan en zet me daar dan samen met de andere leden erg graag en met veel plezier voor in.
 

Fiona Koopman

Fiona Koopman

In mijn dagelijkse leven mag ik de wellness van hotel Tjaarda leiden. Ik voel me bevoorrecht dat ik kan wonen en werken in een omgeving die mij energie geeft en waar ik blij van word, maar realiseer me goed dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Daarom zet ik mij graag in voor mijn medemensen, die soms door allerlei omstandigheden het minder hebben in het dagelijkse leven.

Harmen Visser

Harmen Visser

Mijn naam is Harmen, getrouwd en vader van drie gezonde jonge kereltjes. In het dagelijks leven ben ik commercieel directeur en eigenaar van TRES internet in Heerenveen. Vanuit mijn functie ben ik logischerwijs commercieel actief. Het maatschappelijke karakter van de Lions trekt mij daarom erg aan. Gezamenlijk met mede-ondernemende mensen je inzetten voor het goede doel en ondertussen veel lol beleven met elkaar. Daar staat voor mij Lions Heerenveen 2.0 voor.
 

Heidi Harmsma

Heidi Harmsma

Heidi is in het dagelijks leven notaris. Enkele eigenschappen die op mij van toepassing  zijn: ambitieus, betrokken en secuur. Uiteraard hoort bij mijn werk al een stukje maatschappelijke betrokkenheid, maar het is ook leuk om dat wat verder uit te kunnen bouwen in het enerverende gezelschap van de Lions.
Mijn motto is: "Als je iets doet, moet je het goed doen!"  En dat vind ik zeker terug bij Lions 2.0!

Henderika van der Schaar

Henderika van der Schaar

Ik werk als docent en remedial teacher bij Singelland op locatie ‘VO-Surhuisterveen’ en in Het Studiehuis.in Heerenveen.
Naast mijn werk vind ik het belangrijk om me belangeloos in te zetten om mijn zo geliefde Heerenveen nog mooier te maken. De goede doelen en de activiteiten die de Lions 2.0 organiseert geven me plezier en energie, omdat ik dit mag doen met een fijne club mensen.

Herbert Kuiper

Herbert Kuiper

Herbert is onze snelste verzekeringsadviseur. Zet zich graag in voor een ander en voelt zich helemaal thuis bij deze Lions club.

Jan Steenwijk

Jan Steenwijk

Mijn naam is Jan en ik heb samen met mijn vrouw Riet met veel enthousiasme en passie de inwoners van Heerenveen en omstreken op mooie schoenen laten lopen. 
Dezelfde passie en enthousiasme wil ik ook graag inzetten bij de Lions  2.0 om niet alleen commercieel bezig te zijn en om belangeloos wat voor mijn medemens te betekenen. 
 

Laura van den Akker

Laura van den Akker

Enthousiaste wijn liefhebber en vinoloog. In 2011 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer​ met De Wijnschuur waarmee ik vele horeca bedrijven in Heerenveen e.o. iedere week voorzie van wijn. Sinds 2015 de winkel Wijn & Wonen (Herenwal 49) geopend om de particuliere klant beter van dienst te kunnen zijn. Verder ben ik actief met wijn cursussen, wijn proeverijen en wijn reizen.
 

Marcella Rijkschroeff

Marcella Rijkschroeff

Als adviseur werving- en selectie ligt mijn focus op de gemeentelijke markt en de zorg. Ook ben ik bestuurlijk actief, zowel als interim manager alsook binnen een aantal Raden van Advies. Hoewel ik geboren en getogen ben in Haarlem, voel ik me helemaal thuis op Friese bodem. Ik heb veel energie en zet die graag in om mijn gezinsleven met werk, studie MBA en Lions Heerenveen 2.0 te combineren.

Nynke van der Werf

Nynke van der Werf

Door te kijken naar mogelijkheden en talenten van kinderen, rekening houdend met de belemmeringen en het systeem waar zij in opgroeien, draag ik mijn steentje als orthopedagoog en klinisch linguïst bij aan passend onderwijs en in Het Studiehuis.  
Bij de Lions geven de maatschappelijke doelen en activiteiten, naast gezelligheid en plezier, uitdaging en voldoening. Om dat te mogen doen met een leuke groep mensen voelt als een feestje!

Sacha de Vries

Sacha de Vries

Sacha is event director bij De Evenementenspecialist. Een organisatie die gespecialiseerd is in het organiseren, produceren en realiseren van evenementen. Daarbij organiseren zij altijd meer dan zomaar een evenement! En dat is precies waarom Sacha zo goed bij deze Lions club past.

Udo de Goede

Udo de Goede

Deze Fries uit Oranjewoud is zakelijk vooral breed actief in het vastgoed en zet zich daarnaast graag in voor projecten die maatschappelijk van betekenis zijn. Ik werk daarbij graag samen met gemotiveerde, enthousiaste mannen en vrouwen die er van houden om mooie, bijzondere uitdagingen samen op te pakken en zo het verschil te maken. Bij de gemengde Lionsclub Heerenveen 2.0 voel ik me daarom helemaal thuis.

Wanda Ottens

Wanda Ottens

Zelfstandig loopbaanbegeleider, reïntegratie adviseur en specialist Spoor 2 en daarnaast politiek, sociaal en maatschappelijk actief.
Bij de Lions voel ik mij op mijn plek en vind het ontzettend leuk om naast de gezelligheid samen, mooie en bijzondere herinneringen te organiseren voor mensen voor wie geluk, gezondheid of voorspoed niet vanzelfsprekend is.

Willemien Kolhoff

Willemien Kolhoff

Willemien Kolhoff is Mental coach en heeft een eigen praktijk genaamd ‘Wilskracht’. Naast  individuele trajecten, coacht ze ook kleine groepen. Zij geniet volop van het leven en zit ook niet stil. Zeilen, wandelen, skiën zijn oa haar hobby’s. Sociaal is ze ook erg actief en is dus prima op haar plek bij de Lions 2.0.
 

Wij kenmerken ons door

  • Sociaal maatschappelijk bewogen
  • Ondernemend
  • Initiatiefrijk
  • Full-service
  • Zakelijk
  • Creatief
  • Onderscheidend
  • Persoonlijke ontwikkeling door het doen van dingen die je normaal gesproken niet (vaak) doet
  • Enthousiaste, ondernemende mensen die intrinsiek gemotiveerd zijn om zich in te zetten voor anderen.
  • Uiteraard doen we dit allemaal (zowel bestuur als leden) volledig onbezoldigd

Download hier ons beleidsplan
 

2022-12-08 groepsfoto IMG_0697_edited lichter_edited 2 plat