Nieuws

13 januari 2020

Ook in 2019 vieren we kerst weer samen

Ook in 2019 vieren we kerst weer samen

Al weer voor de vierde keer organiseerden we samen met vele sponsoren en andere organsaties een fantastisch kerstdiner in Tjaarda Oranjewoud. Immers niet iedereen kan kerst vieren met zijn dierbaren. Wederom een prachtige avond voor ca 120 gasten met hun buddy's.

, lees verder

10 november 2019

Meet & Match

Meet & Match

Lions Heerenveen 2.0 waren dit keer een van de matchmakers tijdens het jaarlijks terugkerend Meet & Match netwerk-event waar Heerenveense bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Uiteindelijk leidde dit tot vele inspirerende matches, klein of groot, met een gezamenlijke economische waarde van zo'n €120.000!

  lees verder

18 december 2018

Kerst vier je samen !

Kerst vier je samen !

Niet iedereen kan kerst met zijn dierbaren vieren. En niet iedereen krijgt altijd de persoonlijke aandacht krijgt die hij verdient. Er zijn echter vele mensen die die aandacht wel zouden willen geven, maar niet weten hoe. Op initiatief van Lions Heerenveen 2.0 i.o. is daarom op 16 december 2018 een kerstdiner georganiseerd voor 120 ouderen en anderen die zich dit niet kunnen veroorloven in restaurant Tjaarda in Oranjewoud. De gasten hebben samen met hun buddy genoten van een warme en gezellige avond met heerlijk eten en muziek. lees verder