Nieuws

24 mei 2024

Wijnroute groot succes

Wijnroute groot succes

Wat was het een gezellige avond afgelopen donderdag 23 mei in Heerenveen. De deelnemers aan de Wijnroute konden bij meer dan 30 winkels en ondernemers in het centrum verschillende wijnen proeven. 
Dweilorkest de Boljeiers zorgde daarbij voor de lekkerste sfeer. Het was een zeer geslaagde avond en er is flink bijgedragen aan het goede doel Special Sporters Fonds Fryslân

  lees verder

20 mei 2024

10 jaar jubileum

10 jaar jubileum

Op 21 januari 2014 was onze keygroep door Lions Heerenveen e.o. uitgenodigd om de oprichting van onze club Lions Heerenveen 2.0 officieel te bekrachtigen door Lions International District 110BN.
Dit vond plaats in de bovenzaal van het toenmalige restaurant Paul Kruger in Heerenveen. Inmiddels zijn we 10 jaar en vele prachtige acties en evenementen verder! En wat is er een heerlijke onderlinge vriendschap ontstaan, waardoor we dit samen mogelijk kunnen maken. 
Heel bijzonder was dat we ons jubileum op dezelfde plaats mochten vieren als waar het allemaal begon: in de bovenzaal van voormalig Paul Kruger. Feesten kunnen we, dus het werd een topavond! 
  lees verder

18 december 2023

Geslaagde kerstlunch

Geslaagde kerstlunch

Ook dit jaar was de kerstlunch weer enorm geslaagd! 
Dit keer waren we te gast bij Hof van de Koning en hebben we samen met hen voor 50 gasten en hun buddy's een onvergetelijk evenement georganiseerd.  lees verder