Schoonmaken hospice Heerenveen

5 maart 2022

Nog enkele weken en dan verhuist het Hospice in Heerenveen naar hun prachtige nieuwe locatie. Om deze straks spik en span te kunnen opleveren, zijn een aantal leden van de club hier op 5 maart 2022 aan het schoonmaken gegaan. Op deze manier leveren we graag een bijdrage aan het mooie werk waar het hospice voor staat.

Schoonmaken hospice Heerenveen

Hospice VPTZ Julia Jan Wouters & Thuisinzet  biedt de best mogelijke palliatieve zorg aan mensen in hun laatste levensfase. In dit laatste stadium van het leven hebben mensen vaak intensieve verpleegkundige en thuiszorg nodig. Wanneer mensen niet meer (geheel) in staat zijn om voor zichzelf te zorgen, betekent dat vaak ook steeds intensievere mantelzorg.

Als de nodige mantelzorg thuis niet aanwezig is of te zwaar wordt, biedt VPTZ Julia Jan Wouters aanvullende mantelzorg. En als thuis sterven niet (meer) wenselijk of mogelijk is, kunt u voor intensieve en professionele zorg terecht in ons gastvrije hospice in Heerenveen.

Binnenkort verhuist het hospice van de K.R. Poststraat 3 naar de Van Helomalaan 2 in Heerenveen. Het leegstaande schoolgebouw is verbouwd tot een ruim, licht en comformatbel hospice waar meer mensen kunnen verblijven en overnachten.dan in het huidige gebouw. Bij deze hele ontwikkeling zijn vele vrijwilligers en sponsoren betrokken.