Ride 2 Join

13 juni 2015

Op zaterdag 13 Juni jl. hebben Lionsclub Heerenveen 2.0 en JCI De Friese Wouden gezamenlijk de ‘NoordLease Rally Ride2Join’ georganiseerd. Deze twee energieke serviceclubs hadden de handen ineen geslagen, met als doel en ambitie om een mooi en groot evenement in de regio te organiseren.

Ride 2 Join

En dat is gelukt! Door de deelname van 64 equipes aan de ‘Noordlease Ride2Join’, werd het evenement een groot succes.
 
Het startschot werd afgelopen zaterdag 13 Juni om 16.30 uur gegeven door de Drachtster wethouder Ron van der Leck op het Raadhuisplein in Drachten. Na een prachtige rit door Zuid-West Friesland en een heerlijk diner in Beachclub Lemmer, werd er in de loop van de zaterdagavond gefinisht op het Gemeenteplein bij Grand-Café ’t Gerecht in Heerenveen. Hier stonden na afloop alle deelnemende auto’s prachtig opgesteld, wat een heuse toeloop veroorzaakte van diverse autoliefhebbers. Winnaar overall was de Heerenveense ondernemer Harmen Visser (Tres Internet) met zijn navigator Sjaerd Elzinga.
 
De netto opbrengst komt ten goede aan ‘Stichting Leergeld’ en aan het ‘Special Sporters Fonds’. Twee goede doelen die zich inzetten om minder bedeelden in ons land te laten participeren in onze maatschappij.