Kijk zondag naar 'Samen zijn', een live-uitzending bij het Kerstdiner

10 december 2020

Op zondag 13 december 2020 vanaf ongeveer 17.30 uur zorgt Lions Heerenveen 2.0 samen met hun trouwe partners en meerdere sponsoren voor een prachtige kerstmaaltijd die ze persoonlijk thuis gaan bezorgen bij hun ruim 125 gasten.

Om het ook dit jaar breder te trekken dan alleen het diner en toch die verbinding te zoeken volgt er vanaf 19.30 uur een televisie-uitzending met een anderhalf uur durend programma dat speciaal gemaakt gaat worden voor deze gasten en de gehele doelgroep.
 

Kijk zondag naar 'Samen zijn', een live-uitzending bij het Kerstdiner

Kerst vier je samen! Zo doen we dat dit jaar:

Op zondag 13 december 2020 vanaf ongeveer 17.30 uur zorgen we samen met  onze trouwe partners Tjaarda Oranjewoud, stichting Wera en meerdere sponsoren voor een prachtige kerstmaaltijd die we persoonlijk thuis gaan bezorgen bij onze ruim 125 gasten. 

​Vanwege de bijzondere omstandigheden nemen we ook passende maatregelen. Zo zal iedereen die op pad gaat naast uiteraard handschoenen en een mondkapje die middag een coronatest ondergaan om uit te sluiten dat er geen besmette mensen over de vloer komen.

Om het ook dit jaar breder te trekken dan alleen het diner en toch die verbinding te zoeken, organiseren we in samenwerking met NDC mediagroep  PodiumTV aansluitend vanaf 19.30 uur een televisie-uitzending met een anderhalf uur durend programma dat speciaal gemaakt gaat worden voor deze gasten en de gehele doelgroep.

Een aantal artiesten zal hierin ook hun opwachting maken, onder anderen Iris Kroes, Piter Wilkens, Wia Buze een ook Willeke Alberti zal een bijdrage leveren. Op de bank naast presentator Henk Waterlander zullen Foppe de Haan, Desirée Cuperus-Krol, Roelant Scheepens en Geert Dijkstra plaatsnemen voor een inspirerend interview..

Zie ook het bericht in de Leeuwarder Courant