Kerst vier je samen !

18 december 2018

Niet iedereen kan kerst met zijn dierbaren vieren. En niet iedereen krijgt altijd de persoonlijke aandacht krijgt die hij verdient. Er zijn echter vele mensen die die aandacht wel zouden willen geven, maar niet weten hoe. Op initiatief van Lions Heerenveen 2.0 i.o. is daarom op 16 december 2018 een kerstdiner georganiseerd voor 120 ouderen en anderen die zich dit niet kunnen veroorloven in restaurant Tjaarda in Oranjewoud. De gasten hebben samen met hun buddy genoten van een warme en gezellige avond met heerlijk eten en muziek.

Kerst vier je samen !


De gasten werden door hun buddy van huis gehaald en samen werden ze bij ontvangst opgewacht door de kerstman in de sneeuw. Het parkeren van de auto werd van hen overgenomen, zodat ze zich direct konden onderdompelen in de kerstsfeer. De avond werd opgeluisterd met een mix van klassieke zang en echte kerst meezingers en er was zelfs een bingo tussen de gangen door. Na een heerlijk dessert werden de gasten weer naar huis gebracht.
Naast de inzet van maar liefst 120 buddy’s is dit kerstdiner mogelijk gemaakt door assistentie van leden van Rotary Heerenveen, de Kiwanis, Rotary Heerenveen Oranjewoud, Lions Heerenveen, de Ronde Tafel. Zonder hun hulp, schenkingen van ondernemers en de hulp van Stichting Wera, die een groot deel van de kosten voor haar rekening nam, was het niet mogelijk om dit kerstdiner te organiseren. die Kerst vier je samen!