Kerstdiner 2017

18 december 2017

Onder het motto ‘Kerst vier je samen’, heeft Lions Heerenveen 2.0, in samenwerking met Tjaarda Oranjewoud en andere lokale serviceclubs, zich ingezet om voor 110 gasten vergezeld door 100 buddies een onvergetelijk kerstdiner te verzorgen op 17 december 2017. De serviceclubs hebben die avond een heerlijk kerstdiner bereid en uitgeserveerd. tevens stonden diverse vormen van entertainment op het programma.

Kerstdiner 2017

Niet iedereen kan Kerst met zijn dierbaren vieren. In de gemeente Heerenveen is een grote groep ouderen die niet de aandacht krijgt die zij wel verdient. Kerst vieren met dierbaren is voor hen niet vanzelfsprekend. Ook zijn er gezinnen die, vanwege ongelukkige omstandigheden, niet de middelen hebben om te genieten van een kerstdiner.
​Samen betekent voor de Lions Heerenveen 2.0 dat je betrokken bent bij de ander. Dat je de ander aandacht geeft. Degasten die zij heeft uitgenodigd voor Het Kerstdiner werd daarom gekoppeld aan een ‘buddy’. De buddy haalde iemand op van huis en nam diegene mee naar Het Kerstdiner. Aan het einde van de avond bracht de buddy hem of haar ook weer thuis. 

Onze leden