Kerstdiner 2016

20 december 2016

Op maandagavond 19 december werd er een bijzonder, gratis en exclusief Kerstdiner voor ouderen uit de gemeente Heerenveen georganiseerd in restaurant Het Ambacht.

Kerstdiner 2016

Lions Heerenveen 2.0 liet wederom haar sociale gezicht zien met dit unieke diner.
In samenwerking met restaurant ’t Ambacht in Heerenveen werd door de leden van de Lionsclub, onder bezielende leiding van chef-kok en eigenaar Henk Marcus, zelf gekookt, geserveerd en afgewassen.

Tijdens het diner werden tal van activiteiten georganiseerd: ontvangst door de Kerstman met wie iedereen op de foto werd gezet; een koor met mooie Kerstmuziek; een kerstverhaal en een ludieke bingo, waarvan de prijzen ook allemaal beschikbaar zijn gesteld door enthousiaste derden.
Het was een prachtige avond voor een groep mensen die normaliter amper in de gelegenheid komt om met Kerst uit eten te gaan. De 65 70+-ers hadden een zeer gezellige  en volledig verzorgde avond, waarbij ook het vervoer door de club was geregeld. 
Lions Heerenveen 2.0 i.o. hoopt dat deze avond een beetje licht gaat geven in de vaak eenzame tijden van deze inwoners van Heerenveen.

De leeuwen hebben hard gewerkt deze avond, maar zonder de hulp van Henk Marcus van Restaurant 't Ambacht en sponsoren als Albert Heijn Heerenveen, Het Fiskhus, Bakker Boonstra uit Akkrum, Zwanenburg Projecten, Puur IJs & Chocolade, Bakker Transport & Warehousing, Vermaning Horecaservice, Peugot Hylkema, Caleidoscoop, Boer & Blij, Bentacera, Wijnstra Groente en Fruit, Betty Dijkstra,  en vele enthousiaste mensen en bedrijven die een bingoprijs ter beschikking hebben gesteld, was deze mooie avond niet mogelijk geweest. Bedankt allemaal!

Het kerstdiner van Lions Heerenveen 2.0 prachtig in beeld gebracht in het programma Hea van Omrop Fryslân.
 

Kerstdiner 2016 (2)