Heerengracht Concert 2016

4 september 2016

​Op zaterdag 3 september 2016 vond in Heerenveen een uniek grachtenconcert plaats.
Na oprichting van Stichting Heerengracht Concert organiseerden de Lions in samenwerking met het Posthuis Theater en de locale horeca, haar eerste Heerengracht Concert met een vleugje theater. 
Eerder in die week doopte burgemeester Tjeerd van der Zwan  de zwaaikom van de Heerensloot tijdelijk om in Heerengracht.
 

Heerengracht Concert 2016

1e Heerengracht Concert groot succes

Nederlandse topartiesten als Elske DeWall, Stevie Ann, Krystl, Leona Philipo en vele anderen maakten er een geweldige avond van en dat alles onder presentatie van Atze Lubach en begeleiding van de fantastische Stageband Jazz Orchestra.

Vanaf het VIP-deck te water hadden de sponsoren een geweldig uitzicht op het grote podium, terwijl de vele, ook gesponsorde, sloepen voor het podium, het plaatje compleet maakten.
De toegang tot het concert vanaf de wal in het park, was gratis!

Een groot deel van de substantiële opbrengsten wordt door de Lions Heerenveen 2.0 gedoneerd aan Ateliers Majeur. Ateliers Majeur schrijft een meerjarig projectplan voor mensen met een verstandelijke beperking. Hiermee wil Ateliers Majeur iedereen een kans bieden om in contact te komen met kunst en cultuur. De Lions Heerenveen 2.0 steunen het Special Sporters Fonds Fryslân en vinden het gedachtegoed van Ateliers Majeur daarop een mooie aanvulling.

Op zaterdag 2 september 2017 organiseert Lions Heerenveen 2.0  haar 2e Heerengracht Concert en zij hopen hiermee een fantastische traditie te hebben ingezet.

Links
www.heerengrachtconcert.nl
https://www.facebook.com/HeerengrachtConcert

Heerengracht foto facebook
Heerengracht foto facebook 2