Benefietdiner

14 mei 2014

De onlangs opgerichte Lions club Heerenveen 2.0 heeft op 14 mei 2014 een zeer geslaagd benefiet-diner georganiseerd voor de Special Olympics en VV Heerenveen. Naast een inleiding van Foppe de Haan (ex-trainer van voetbalclub Heerenveen), was er muziek, een veiling en een rad van fortuin met mooie prijzen. 

Benefietdiner

De totale opbrengst oversteeg ieders verwachtingen nl € 6000. Een deel van dit bedrag wordt besteed aan de verbetering van de uitstraling van het sportpark voor VV Heerenveen. Daarbij kun je denken aan de aanleg van een terras, een panna-veld, creëren van een gezellige sfeer in de kantine.
 
Alles moet klaar zijn voor 13 juni, want dan beginnen de Special Olympics Nationale Spelen op het vernieuwde terrein. LCH 2.0 zal tijdens de drie dagen van de Special Olympics ook vrijwilligerswerk gaan doen op de verschillende sportlocaties en tijdens het openings- en sluitingsspektakel.

Op de vernieuwde terreinen van VV Heerenveen zullen veel G-sporters hun uiterste best doen in verschillende sportdisciplines.