Kerstdiner

Fantastisch, we hebben inmiddels voldoende buddy's!


U kunt zich niet meer inschrijven.

Inmiddels hebben voldoende buddy's zich aangemeld. Volgende week zullen we de aangemelde buddy's koppelen aan iemand uit de doelgroep. Begin december zullen zij bericht van ons ontvangen
.

Op 16 december vieren we samen kerst
Niet iedereen kan kerst met zijn dierbaren vieren. In de gemeente Heerenveen is een grote groep ouderen die niet altijd de persoonlijke aandacht krijgt die zij wel verdient. Ook is er een grote groep mensen die zich, vanwege omstandigheden, geen kerstdiner kan veroorloven. Voor deze mensen willen wij, Lions Heerenveen 2.0 in samenwerking met Tjaarda Oranjewoud en andere lokale serviceclubs, ons inzetten om een onvergetelijk kerstdiner te verzorgen op 16 december a.s.

Samen betekent voor ons ook dat je betrokken bent bij de ander. Dat je de ander aandacht geeft. De gasten die wij uitnodigen voor het kerstdiner willen wij daarom koppelen aan een ‘buddy’. Een buddy haalt iemand op van huis en neemt diegene mee naar het kerstdiner. Aan het einde van de avond breng je hem of haar ook weer thuis. Daarnaast betaalt de buddy het diner voor beide personen. 

Alles op een rij:
- datum: 16 december
- locatie: Tjaarda Oranjewoud
- tijd: 18.30– 22.30 (tussen 18.00-18.30 afhalen gast van huis)