Special Sporters Fonds Fryslân

Lions Heerenveen 2.0 heeft als medeoprichters een bijzondere betrokkenheid voor een periode van 5 jaar bij het Special Sporters Fonds Fryslân
Bijdragen:
- Inzet bij activiteiten
- Fundraising
- Vertegenwoordigers in bestuur
 
Om het credo van de Special Olympics 'Changing Lives, Changing Attitudes' in Friesland door te laten klinken, is het 'Special Sporters Fonds Fryslân' opgericht door een samenwerking van De Vrienden van Talant en Lions Heerenveen 2.0. Dit fonds heeft in het verlengde van de Special Olympics, ten doel om verstandelijk beperkte sporters in Friesland te blijven stimuleren om te bewegen. Individueel dan wel in teamverband.

Het Special Sporters Fonds Fryslân graag bereiken dat mensen met een verstandelijke beperking door te sporten en bewegen niet alleen fysiek en mentaal ‘fitter’ worden, maar zij staan met meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld in het leven, waarmee de kwaliteit van hun leven wordt verbeterd. Zij tracht dit te bereiken door het organiseren van sportevenementen en het opzetten en stimuleren van sporten in competitieverband. Op deze manier worden mensen met een verstandelijke beperking de kans gegeven om zich te ontwikkelen, plezier te beleven en vriendschappen, talenten en vaardigheden te delen met familie, andere sporters en hun omgeving.

Dit fonds kan niet bestaan zonder de hulp van betrokken bedrijven en instellingen. Er zijn verschillende mogelijkheden om u te binden aan het fonds. Zo kunt u al vriend worden van het fonds voor € 250,- per jaar. Daarnaast kunt u sponsor of special sponsor worden van het fonds. Naast een vermelding op onze website organiseren de Lions Heerenveen 2.0 sponsoractiviteiten om uw betrokkenheid bij het fonds en de doelgroep te vergroten. 

Meer informatie vindt u op de website: www.specialsporters.nl

special sporters