Kerstdiner

Fantastisch, we hebben inmiddels voldoende buddy's!


U kunt zich niet meer inschrijven.

Inmiddels hebben voldoende buddy's zich aangemeld. Binnen nu en twee weken zullen we de aangemelde buddy's koppelen aan iemand uit de doelgroep. Begin december zullen zij bericht van ons ontvangen
.

Op 18 december vieren we samen kerst
Niet iedereen kan kerst met zijn dierbaren vieren. In de gemeente Heerenveen is een grote groep ouderen die niet altijd de persoonlijke aandacht krijgt die zij wel verdient. Ook is er een grote groep mensen die zich, vanwege omstandigheden, geen kerstlunch kan veroorloven. Voor deze mensen willen wij, Lions Heerenveen 2.0 in samenwerking met Tjaarda Oranjewoud ons inzetten om een onvergetelijk kerstlunch te verzorgen op zondag 18 december a.s.

Samen betekent voor ons ook dat je betrokken bent bij de ander. Dat je de ander aandacht geeft. De gasten die wij uitnodigen voor de kerstlunch willen wij daarom koppelen aan een ‘buddy’. Een buddy haalt iemand op van huis en neemt diegene mee naar de kerstlunch. Aan het einde van de lunch breng je hem of haar ook weer thuis. Daarnaast betaalt de buddy de lunch voor beide personen. 

Alles op een rij:
- datum: 18 december
- locatie: Tjaarda Oranjewoud
- tijd: 11.00– 14.30 (tussen 10.15-10.45 afhalen gast van huis)
- kosten: 25 euro voor twee personen voor een heerlijk diner met drankjes en volop entertainment