Kerst vier je samen

Niet iedereen kan kerst met zijn dierbaren vieren. In de gemeente Heerenveen is een grote groep ouderen die niet altijd de persoonlijke aandacht krijgt die zij wel verdient. Ook is er een grote groep mensen die zich, vanwege omstandigheden, geen kerstlunch kan veroorloven. Voor deze mensen willen wij, Lions Heerenveen 2.0 in samenwerking met Hof van de Koning ons inzetten om een onvergetelijk kerstlunch te verzorgen op zondag 17 december a.s. 

Samen betekent voor ons ook dat je betrokken bent bij de ander. Dat je de ander aandacht geeft. De gasten die wij uitnodigen voor de kerstlunch willen wij daarom koppelen aan een ‘buddy’. Een buddy haalt iemand op van huis en neemt diegene mee naar de kerstlunch. Aan het einde van de lunch breng je hem of haar ook weer thuis. Daarnaast betaalt de buddy de lunch voor beide personen. De kosten van de lunch voor twee personen bedragen slechts € 25,- all-in.

Meld je nu aan en word buddy. Wij koppelen je aan een gast uit onze nieuwe doelgroep. Omdat het een nieuwe doelgroep betreft zullen buddy's uit eerdere jaren kennismaken met nieuwe gasten. 

Alles op een rij:
- datum: 17 december
- locatie: Hof van de Koning, Prinsenweg 1, Heerenveen
- tijd: 11.30– 14.30 (Rond 11:00 afhalen gast van huis)
- kosten: 25 euro voor twee personen voor een heerlijke lunch met drankjes en volop entertainment

Na je aanmelding en onze inventarisatie ontvang je meer informatie over de koppeling.

Let op! Bij aanmelding dien je direct het bedrag van 25 euro te voldoen. Betaal je niet, dan zal het systeem ook geen koppeling kunnen maken.

Aanmeldformulier voor buddy.