Heel Heerenveen Bakt

Na het doorslaande succes van de eerste editie van Heel Heerenveen Bakt vorig jaar kan een vervolg niet uitblijven en gaan we de 2e editie organiseren. Wel is het zo dat er in wereld veel veranderd is en als Lions Heerenveen 2.0 vinden wij dat we daar wat mee moeten doen en daarom hebben we de 2022 editie Heel Heerenveen bakt voor Oekraïne gedoopt.

Afbeelding1

De stroom van inwoners uit de Oekraïne die de oorlog ontvluchten heeft ook naar Friesland en specifiek Heerenveen en omstreken een enorme vlucht genomen. Wij kunnen ons niet voorstellen hoe deze mensen zich voelen, wel kunnen wij er van alles aan doen om ze welkom te laten voelen. Daarom is het idee is dat we met ons allen zoveel mogelijk taarten bakken die wij vervolgens bij de verschillende opvanglocaties in Heerenveen en omstreken langsbrengen alsmede bij de vele gezinnen die ondertussen vluchtelingen onderdak bieden.Geef je op en bak taarten voor Oekraïne

Daarom geef je nu op en geef aan hoeveel taarten je wilt gaan bakken. Opgave kan tot donderdag 7 april of als het maximum aantal taarten bereikt is. In het weekend van 9/10 april gaan wij vervolgens weer de taartdozen rond brengen bij alle bakkers die zich hebben opgegeven. Evenals vorig jaar kunnen de taarten de zaterdag in het Paasweekend, dat is dit jaar 16 april weer via de drivethru ingeleverd worden, nadere instructies volgen bij het uitdelen van de taartdozen.Laat je hart spreken en bak mee voor Oekraïne en geef je nu op en deel onze actie zoveel mogelijk !  

Per taart ontvang je van ons een unieke Heel Heerenveen Bakt taartdoos.